Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Buna dimineata 2020!

Nu e doar începutul unui nou an, e începutul unui nou deceniu, începutul anilor ’20. În 2020 intru plină de speranță, sigură pe mine și convinsă că pentru a-mi schimba viața și pentru a trăi într-o lume mai bună, e nevoie doar de a mă schimba eu… când știi asta totul devine magic!

2019 mi-a oferit lecții importante care îmi vor fi fundația a ceea ce urmează să construiesc în 2020. A fost un an frumos, în care am pierdut și am câștigat în măsuri diferite, daca ar fi sa ii dau un nume anului 2019, numele lui ar fi împlinire… În 2019 am șters praful din interiorul meu, am aranjat casa sufletului meu și m-am descoperit. Am învățat că realitatea nu există decat pentru tine și diferă de la un individ la altul, că depinde doar de tine cum iti dorești să îți trăiești viața, că ai nevoie de foarte puține lucruri ca să fii fericit și că fericirea nu e o stare de spirit ci o stare de fapt. Fericirea include și suferință, trebuie să o simți, e important să o simti, ea te ajuta să crești, să devi mai puternic și să ai mai multă încredere în tine! Încrederea în tine nu e greu de obținut, e simplu, trebuie doar să știi că poți să faci orice, dacă nu știi să faci un lucru poți să îl înveți. E atât de simplu! Odata ce îți schimbi modul de a gândi se schimbă și viața ta!

2019 mi-a aratat adevarata relație cu oamenii din jurul meu! Am reușit să sa elimin persoanele toxice din viața mea și să respir un aer mai curat, să mă înconjur de gânduri mai bune și pozitive și să mă simt mai bine. Am renunțat la „ancore” care mă țineau prinsă în trecut și în suferință, am acceptat suferința ca pe o lectie si nu ca pe ceva rău și am început să cresc!

Vreau să mulțumesc! Să-mi mulțumesc mie,pentru că sunt o luptătoare! Sunt aici, învăț și vreau să învăț mereu, să descopăr lumea, să mă descopăr… să descopăr omul și cât de bun pot să fiu! Sunt ceea ce sunt azi datorită tuturor oamenilor magici din viața mea! A fost un deceniu minunat! Următorul o să fie cel mai bun din viața mea! O să creștem împreună! Urmează un deceniu în care vom pune rând pe rând, stâlpii familiei noastre „10picioruse”!

Publicitate

Publicat de Donca Ioana

Doar un om în căutarea celei mai bune versiuni ale sale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: