Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Doar să fii!

În fiecare dimineață, mă alimentez cu cele mai frumoase gânduri, îmi aleg cu grijă cuvintele care îmi doresc să-mi definească ziua și-mi amintesc mereu ce-mi doresc și care este scopul meu. Sunt un om care-și dorește să fie mai bun ca ieri, vreau mereu să-mi îmbunătățesc viața și îmi doresc mereu să-mi pot păstra echilibrul și să mi-l îmbunătățesc!

Photo by Binti Malu from Pexels

Azi mi-am început dimineata cu știrea din Australia… Pământul arde din nou, ne trage semnale de alarmă și mă gândesc la cât am contribuit și eu la asta, la cât îmi neglijez casa, aceasta minunată planetă și cred că doar din dorința de a avea și nu din dorința de a fii… Dorința de a avea cât mai multe ne-a adus la stadiul acesta… Mereu mi-am dorit multe haine și cele mai mișto haine, fără să conștientizez că pentru plăcerea mea de a avea o bluza nouă săptămânal, lunar sau cât mai des cu putință, unii copii rămân fără mame sau unele mame își plâng copii… Am uitat prețul pentru tot ce avem, refuzăm să ne gândim la ce reprezintă cu adevărat dorința de a avea… Avem, avem de toate!

Photo by Daria Shevtsova from Pexels
Photo by Alexas Fotos from Pexels

Nu te-ai săturat încă să ai? Nu te-ai săturat încă să te pui în mișcare doar de dorința de a avea? Ai, și ce ești? Ai mai mult decât cel de lângă tine, dar oare ești mai mult? Încep de azi, de acum să fiu mai bun, cu cel mai mic lucru pe care pot să îl fac, cu pași mici și constanți poți să ajungi la fapte mărețe! Aleg să fiu, și nu să am! Aleg să fiu conștient, aleg să fiu implicat, aleg să fiu parte conștientă a lumii în care trăim și să încerc să-mi dau valoare prin gândurile și cuvintele pe care le folosesc! E un mic pas, pe care aleg să îl fac azi!

Photo by Ivan Bertolazzi from Pexels
Publicitate

Publicat de Donca Ioana

Doar un om în căutarea celei mai bune versiuni ale sale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: