Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Cine sunt

Cred că articolul acesta îmi va fi foarte greu să îl scriu, pentru că am o mare problemă în a mă cunoaște pe mine și a mă caracteriza. Nu știu dacă sunt un om bun sau rău, uneori pot să fiu o zâna bună care îndeplinește orice dorința, alteori pot să fiu balaurul care scuipă foc și alungă pe toată lumea de lângă el, de fapt balaurii nu cred ca scuipă foc, ăștia sunt dragonii, habar n-am. Imaginează-ți o creatură urâtă, mare care doarme linistită dacă e lăsată în pace, și depinde de cine o trezește și cum. Dacă nu îi este întrerupt vreun vis frumos, în mod brutal să te păzești și să fugi cât poți de tare că va cutremura pământul și va arde tot ce îi stă în cale. Povestea asta nu e una tristă, e una fericită și asumată. M-am săturat să stau în lumea celor care pretind perfecțiunea, m-am săturat să strig că vreau iubire, dar să ofer ură, m-am săturat să par și să nu mai fiu eu și pentru moment asta sunt. Sunt un monstru urât și brutal, care caută să se cizeleze, care caută adevăratul său sine și care pentru moment s-a urcat sus pe munte și stă acolo singur cu familia sa și vrea să rămână acolo până se hotărăște din care turmă vrea să facă parte, până la urmă toți facem parte dintr-o turma, unii o aleg, alții sunt aleși de turma și ei nici nu își dau seama, unii își fac propria turma și uite așa… La momentul actual simt o repulsie față de tot ce înseamnă lume, oameni și societate, mocnește o ură față de tot, nu obișnuiam să fiu așa, eu eram drăguță cu toată lumea și încercam mereu să nu supăr pe alții și în încercarea asta de a nu supăra pe alții, m-am rănit atât de mult pe mine… M-am îndepărtat de mine pentru alții, nici nu mai știu ce sunt, ce vreau să fiu eu, vreau să accept sau să fiu acceptată, vreau să port sau să mă las purtată, vreau sau nu vreau?

Photo by Pixabay from Pexels

Încet încet o să mă definesc… Azi nu, azi sunt o antisocială, azi nu sunt, azi caut să fiu, azi am prins toată lumea în mine cu bune și rele, m-am retras și caut bucăți din mine pentru a mă completa și a mă construi cum vreau și cum simt că mă potrivesc…

Publicitate

Publicat de Donca Ioana

Doar un om în căutarea celei mai bune versiuni ale sale

3 gânduri despre „Cine sunt

      1. Da, suntem complecși și multidimensionali. Dualul (bun și rău ) tot face parte din divin. Însă este ceva și mai interesant dincolo de bun și rău. Extremele ne învață să găsim linia de mijloc – armonie și echilibru .

        Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: