Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Aproape gata

Mai sunt 2 zile și prima lună din 2020 se încheie. Cum te simți? Cât ai crescut? Cât ai luptat pentru tine? Ai făcut tot ce ți-ai propus în această lună? Ce poți mai mult? Ce nu te mulțumește? Ce ți-ar plăcea să îmbunătățești?

Photo by Mikechie Esparagoza from Pexels

Luna ianuarie este luna în care am avut curaj și am depășit limite din mintea, am lucrat cu încrederea în mine, m-am analizat mult și m-am înțeles mai mult. Mi-ar plăcea să fiu mai blândă cu mine și să-mi permit să greșesc, fără să-mi port o vină, să înțeleg ca sunt om, și că nu funcționeaz mereu în condiții optime și pot genera erori. Vreau să ma analizez mai mult, să nu las reflexele să mă conducă, să-mi schimb rutina și micile obiceiuri zilnice, să fiu mai conștientă și să mă regăsesc, să nu mă sperie faptul că nu m-am încadrat într-un timp din altă lume, să fiu prezentă în lumea mea și să accept timpul meu și să mă accept. Am avut luna aceasta încredere în mine mai mult ca niciodată, m-am ascultat pe mine și am învățat din situații pe care până acum le priveam cu alți ochi, mă dureau și fugeam de această suferință, am fost puțin mai blândă cu mine, m-am înțeles în situații care până acum mă învinovățeam și mă făceau să mă simt un om incapabil, am învățat că ceea ce spune un om despre tine, este ceea ce spune despre el și când am aflat asta, am aflat multe despre mine. Am primit lecții frumoase în ianuarie, lecții pe care am fost dispusă să le învăț, sunt recunoscătoare și mulțumesc pentru tot, aceste lecții sunt un real ajutor în formarea mea ca om, ca cea mai bună versiune a mea.

Photo by Suzy Hazelwood from Pexels

E încă multă muncă de făcut cu mine, dar chiar dacă nu reușesc din prima nu ma dau bătută, mi-e frică de plafonare și mă simt blocată, știu că nu am învățat toate lecțiile dar știu că sunt pe calea cea bună și simt că lucrurile se îndreaptă în direcția în care îmi doresc, sunt capabilă să mă educ, înțeleg că totul depinde de mine și de perspectiva prin care privesc lucrurile.

Photo by Daria Shevtsova from Pexels
Publicitate

Publicat de Donca Ioana

Doar un om în căutarea celei mai bune versiuni ale sale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: