Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Rezoluții februarie

1. Să ies in natură cel puțin 10 zile din luna, cel putin o jumătate de oră. De preferat ar fi să ies in fiecare zi, dar știu ca e o provocare cam mare pentru mine și nu as reuși asta, și as fi foarte frustrată la sfârșitul lunii dacă nu aș reuși.

2. Să țin post 10 zile din lună, am făcut câteva schimbări în alimentația mea, am renunțat la carne, o perioadă și m-am simțit foarte bine, in luna ianuarie am mâncat de câteva ori carne și nu pot să o mai fac, nu sunt vegană sau vegetariana, nu mai mănânc carne ( pui, porc, vită), dar mănânc pește. Renunțarea la carne a venit așa fără să ma forțez, pur și simplu îmi provoacă greață, gătesc carne pentru familia mea, dar ma deranjează mirosul și îmi displace să fac asta (îmi displace gătitul în general).

3. O lună fără zahăr, vreau să încerc pentru o lună să renunț la zahăr și la dulciuri. O să fie destul de greu și nu cred că o să-mi reușească dar sunt curioasa câte zile rezist, eu sunt dependentă de zahăr și îmi doresc foarte mult să renunț la această dependență.

4. Să citesc trei cărți.

5. Să mă hotărăsc ce culoare vreau să am la păr și să fac ceva cu el, să am mai multă grijă de părul meu. Nu am avut niciodată grijă de părul meu, l-am tratat mereu cu foarte mare indiferență, și de câteva luni am început un tratament care a adus schimbări și începe să arate mai bine.

6. Să fac sport minim trei zile pe săptămână, asta pot sa reușesc dacă nu mai sunt atât de leneșă și comodă.

7. Să beau minim 2 litri de apă pe zi. Am avut o perioadă destul de lungă în care am băut 2 litri de apă pe zi, și am reușit să slăbesc, mă simțeam foarte bine, dar în ultima perioada nu prea am mai făcut asta și încep să simt că nu mai sunt la fel de hidratată.

8. Să meditez zilnic

9. Să-mi iau toate examenele.

10. Să mă joc mai mult cu copiii.

Photo by Bich Tran from Pexels

Publicitate

Publicat de Donca Ioana

Doar un om în căutarea celei mai bune versiuni ale sale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: