Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

5 cărți dragi mie

1. Mănâncă, roagă-te, iubește , am citit-o cred ca prin 2015 și la momentul respectiv partea spirituală a mea era destul de pierdută, iar această carte mi-a trezit interesul pentru a-mi caută partea spirituală și mi-a stârnit interesul pentru meditație.

2. Iubire, libertate și solitudine, a fost prima carte din categoria Osho pe care am citit-o și mie personal, mi-a plăcut extrem de mult. Cărțile lui sunt o perspectivă interesantă asupra lumii și pot vindeca răni.

3 . O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă, și restul cărților scrise de Ioana Chicet Macoveiciuc, atât pentru copii, cât și pentru adulți, sunt o lectură plăcută, povești interesante, profunde, pline de viață.

4. Fă-ți patul! mi-a schimbat perspectiva asupra unor lucruri simple  din viață, e o carte care merită citită. Autorul un amiral în marina americana, cu funcții de conducere in trupele SEAL și fost comandant al tuturor forțelor speciale americane, prezintă zece povești, „lecții ” care îți pot schimba viața.

5. Ugly Love. Despre față urâtă a iubirii un roman foarte profund, care îți trezește emoții puternice atunci când îl citești, îți va umple ochii de lacrimi și îți sfâșie sufletul. Dacă vrei o carte care să te facă să plângi să îți ajungă la suflet, cred ca asta e potrivită, din punctul meu de vedere.

Photo by Pixabay from Pexels
Publicitate

Publicat de Donca Ioana

Doar un om în căutarea celei mai bune versiuni ale sale

%d blogeri au apreciat: