Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

La mulți ani, femeie!

Azi te celebrează toată lumea și se oprește o secundă să te privească! Azi ești cea mai frumoasă, azi esti izvor de creație și sursă de energie! Azi primești flori și esti lăudată mai mult ca niciodată și urcată la nivelul de zeiță. Dar mâine? Mâine îmi doresc să nu uiți toate astea, nu uita că faptul de a fi femeie este o superputere.

Indiferent de ce alegi să faci cu superputerea ta, nu uita că ești unică și poți orice îți propui. Nimeni nu este tu și asta deja îți dă o dublă superputere. Acum, mai mult ca niciodată, putem să ne manifestăm liber și putem rupe lanțurile care ne-au legat. Acum putem să ne exprimăm liber și putem să ne descoperim și să ne iubim. Nu aștepta să îți spună altcineva cât ești de tare, ci amintește-ți că totul stă în tine și doar de tine depinde totul. Foloseste-ți la maxim puterea din tine, nu lăsa să se irosească. Bucură-te mai mult și crede mai mult în tine! Nu lăsa pe cei slabi să te facă să crezi că ești și tu la fel. Îmi doresc ca azi, să îți fie sursă de energie și inspirație pentru ca mâine să ai mai mult curaj și forță să faci tot ceea ce îți propui!

Ești femeie și esti totul, ești magică, fragilă, delicată, grațioasă, puternică, esti totul, dar nu toate, ești o capodoperă, poți să trăiești prin alții, ai darul empatiei, nu îl pierde. Mi-e greu să-mi găsesc cuvintele potrivite pentru a te descrie, pe tine, femeie. La mulți ani!

Publicitate

Publicat de Donca Ioana

Doar un om în căutarea celei mai bune versiuni ale sale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: