Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Stare

Photo by Johannes Plenio from Pexels

De o perioadă simțeam cumva că urmează o schimbare, mi se părea ca totul a luat-o prea tare razna… Ne-a dus mintea pe arătură și am uitat să ne întoarcem la noi… Situația actuală nu mă șochează prea tare, a fost cumva o confirmare că nu e ok ce se întâmpla. Nu sunt nici pe departe omul care mi-aș dori să fiu și cea mai bună versiune a mea, mai are mult până se încarcă, sunt multe lucruri de schimbat la mine și deși pare clișeic, am uitat să mă bucur de lucrurile simple, de faptul ca sunt sănătoasă, sunt totusi și totuși fragilă, totul se poate schimba într-o clipă, lucrurile nu țin mereu de mine, dar cât ține de mine, îmi doresc să ofer ce e mai bun din mine, deși nu îmi iese mereu, nu mă dau bătută și știu că la un moment dat, o să mă bucur că nu am făcut-o!

Photo by Elina Krima from Pexels

De câteva zile a venit și anxietatea în vizită, purtăm conversații scurte, aleg să petrec puțin timp alături de ea, mă consolez cu gândul că omenirea a trecut prin perioade mult mai grele și după fiecare furtună iese un curcubeu… După „Moartea neagră”a urmat Renașterea, o perioadă extrem de plină de creație și înflorire, iar ceea ce trăim acum este ușor de prevenit și de evitat și sunt convinsă că merge spre mai bine, spre o schimbare pozitivă.

Acum,avem timp și timpul e un dar prețios! Avem timp pentru noi, să facem tot ce am amânat mereu, avem timp să ne cunoaștem mai bine, să reflectăm și să fim prezenți!

Photo by Plush Design Studio from Pexels
Publicitate

Publicat de Donca Ioana

Doar un om în căutarea celei mai bune versiuni ale sale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: