Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Antitalent

Mă încadrez în categoria femeilor pentru care s-au inventat manichiuristele, coafezele și cosmeticienele, adică antitalent la tot ce ține de a îmi înfrumuseța propria persoană. Sunt ca un elefant în magazin de porțelan când vine vorba de a mă face cu lac pe unghii, adică aplic mai mult lac pe piele decât pe unghii. Nu știu să mă pensez, nu am înțeles niciodată care fire rămân și care le scot, mereu o spânceană o fac mai subțire, una mai groasă, nu-mi dau seama de ce linii trebuie să țin cont și mai pe scurt în trei cuvinte, nu mă pricep. Deloc, deloc, deloc!

Distanțarea socială ne pune în ipostaze în care nu ai ce face dacă vrei să te uiți în oglindă și să îți placă ceea ce vezi, te pui să faci singură ceea ce e necesar. Aseară mi-am făcut manichiura și pedichiura. A ieșit ca și cum Ariana mi-a făcut asta, în condițiile în care Ariana nu are încă un an, încă îmi dau jos lacul de pe degete, presimt că se va duce mai repede lacul de pe unghii, decât cel de pe piele. Azi intenționez să mă pensez, o să iau câteva firicele și poate că până ieșim din starea de urgență, termin și eu o spânceană. Am început să o fac de două ore am scos opt fire, apoi mi-am găsit altă ocupație și o să revin mai târziu la asta.

Apreciez enorm femeile care reușesc să facă asta, din partea mea toate aplauzele și toate aplauzele pentru manichiuriste, cosmeticene, coafeze, mi se pare că fac o muncă super migăloasă și au nevoie de o răbdare foarte mare.

Dar totuși în toată perioada asta, îmi doresc să învăț să ma machiez, consider că e momentul cel mai bun să fac asta, adică nu ies din casă ca să ma vadă cineva și să râdă de mine și consider că la acest capitol chiar am evoluat. Încă nu reușesc să îmi fac codiță la ochi, îmi plac atât de mult și îmi doresc atât de mult să fac asta, dar încercările mele de până acum nu au fost deloc pe măsura așteptărilor. Încă învăț, sper să reușesc într-o zi. Voi, cum vă descurcați?

Publicitate

Publicat de Donca Ioana

Doar un om în căutarea celei mai bune versiuni ale sale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: