Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Opti Fibre

De aproximativ o lună am început să testez Opti Fibre de la Nestle, care ajută la reglarea tranzitului intestinal, iar azi vreau să vă vorbesc puțin despre asta. De mult timp m-am confruntat cu un tranzit intestinal lent, senzație de balonare cam după fiecare masă, iar această campanie a fost una dintre cele mai îndrăgite deoarece chiar mi-a rezolvat această problemă. Opti Fibre funcționează pentru mine și este un produs pe care îl voi cumpăra cu siguranță, iar motivele pentru care o să fac asta sunt și faptul că este un produs natural, ușor de folosit.

Opti Fibre este un aliment pentru scopuri medicale speciale care ajută la reglarea trazitului intestinal. Conține guma guar partial hidrolizata, 100% fibre solubile obtinute din boabe de guar, cu efect prebiotic, care ajuta la reglarea tranzitului intestinal in mod natural. Se dizolvă în întregime atât în lichide reci sau calde, cât și în alimente moi (iaurt, piure) fără a afecta gustul și consistența acestora.

Poate fi folosit de adulți, copii peste 3 ani, dar si femei însărcinate.

Cutia are înăuntru o lingură dozatoare care te ajută să pui exact cantitatea recomandată.

Produsul se administrează treptat, pentru primele 3 zile doar dimineața, după care se introduce pentru inca două zile și seara, urmând din ziua a șasea să se administreze de trei ori pe zi.

Pentru mine rezultatele au început să apara după primele trei zile de utilizare și de atunci nu mai am nicio problemă cu trazitul intestinal, chiar dacă pe parcursul folosirii nu am avut în fiecare zi o alimentație foarte sănătoasă și am mâncat și produse care până acum îmi provocau un discomfort abdominal,

Publicitate

Publicat de Donca Ioana

Doar un om în căutarea celei mai bune versiuni ale sale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: