Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Parfum nou, amintiri noi

De câteva zile am primit noul parfum unisex de la Avon, Attraction One… O combinație atât de reușită, un parfum atât de intens, fresh și revigorant.

Înainte de a a vă spune mai multe despre Attraction One, vreau să vă spun mai multe despre ce înseamnă un parfum pentru mine. Parfumul pentru mine este prezent și trecut, este o haină invizibilă  pe care o îmbraci și care îți poate schimba starea foarte ușor, te poate purta în locuri noi sau poate trezi în tine amintiri dragi și îți poate aduce persoane dragi aproape chiar dacă fizic nu sunt. Parfumul este un liant între ce ești și ce a fost și unele arome îți rămân mereu în suflet. Sunt parfumuri care mă leagă de momente importante din viață, parfumuri pe care chiar dacă le-ai uitat numele, în momentul în care le simți îți amintești tot ce a fost atunci când le-ai purtat prima dată.  Cred că fiecare are o mireasmă care să îi aducă aminte de prima întâlnire, de primul sărut, de primele momente alături de persoana dragă.

Attraction One vine într-un ambalaj minimalist, interesant, atât de plăcut la atingere și care îți dezvăluie un parfum puternic, fresh, care odată ce îl simți parcă nu  te mai saturi de el, iar combinația dintre lemnul de cedru și lime, pe care eu o simt cel mai intens, mă revigorează instant și mă duce cu gândul la o pădure tropicală, în care tocmai a plouat…

Boabele de tonku și notele de smochină îndulcesc, combinația sălbatică dintre lime și lemn de cedru făcându-l potrivit atât pentru bărbați cât și pentru femei. Îl consider un parfum potrivit pentru zilele de vară călduroase, dar și ploioase, pentru că este revigorant. Este un parfum pe care trebuie să îl lași să te copleșească, să îl savurezi, să îl lași să se așeze și să îi oferi timp pentru a te învălui cu toate miresmele lui.

Acest parfum poate fi comandat de pe site-ul Avon care are serviciul de livrare în siguranță.

Publicitate

Publicat de Donca Ioana

Doar un om în căutarea celei mai bune versiuni ale sale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: