Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

„Tinerețe fără bătrânețe…”

Înaintarea în vârstă vârstă de acum nu mai este o problemă pentru mine. Primele semne ale îmbătrînirii apar la nivelul pielii și părului, dar acum asta nu mai intră în categoria mea de griji pentru că am descoperit Kollagen Beaty de la DopplerHerz.
Cu doar 25 de ml pe zi, știu că pielea mea are tot ce are nevoie pentru a nu își pierde din elasticitate și pentru a preveni ridurile.
Pentru două luni am testat datorită celor de la BuzzStore, Kollagen Beauty iar rezultatele m-au surprins și pe mine.
În jurul ochilor aveam niște mici riduri de expresie care s-au diminuat vizibil după prima lună de folosire. Părul este mult mai rezistent chiar dacă a suferit un proces de decolorare care de obicei îmi lăsa parul destul de deteriorat, de data aceasta el nu si-a pierdut din vitalitate. O altă îmbunătățire pe care am simtit-o a fost la nivelul unghiilor. După nașterea primului copil nu am mai reușit să imi cresc unghiile pentru că de fiecare dată acestea se rupeau, nu mai este cazul și acum. Pentru prima data în ultimii 4 ani, am reușit să îmi cresc unghiile pentru a le da o forma si a avea o manichiură ca la salon.
La nivelul pielii am observat îmbunătățiri vizibile, in zona decolteului aveam mici riduri care s-au diminuat. Celulita am.eliminat-o mult mai ușor, iar petele pigmentare s-au diminuat. Cu siguranță acest produs o să rămână pentru o perioadă destul de lungă în rutina mea.

Ce contine Kollagen Beauty?

Peptidele de colagen ajută la creșterea elasticității pielii. În plus, sprijină atenuarea ridurilor și a liniilor fine ale feței, contribuind astfel la îmbunătățirea aspectului pielii. Astfel, peptidele de colagen sprijină aspectul frumos și tânăr al pielii.

Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii. 

Vitamina A, Biotina și oligoelementul Zinc contribuie la menținerea sănătății pielii.

Cuprul contribuie la pigmentarea normală a pielii și la menținerea sănătății țesuturilor conjunctive.

Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Fructele Açai provin de la palmierul Euterpe oleracea. Acesta crește în America de Sud, mai ales în jungla amazoniană. Extractul din fructe de Açai conține polifenoli antioxidanți cu rol în neutralizarea radicalilor liberi.

Publicitate

Publicat de Donca Ioana

Doar un om în căutarea celei mai bune versiuni ale sale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: