Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Perechea perfectă

Spălatul hainelor face parte din activitățile mele cotidiene, care chiar dacă nu se află printre preferatele mele, coșul meu de rufe mereu se umple foarte ușor și mă presează mereu că sunt noi rufe de spălat.
Când vine vorba de detergentul de rufe eu recunosc că optez mereu pentru cel capsule sau dacă nu găsesc detergentul preferat, optez pentru cel lichid. Dar cel capsulr rămâne mereu prima opțiune pentru că știu sigur că am cantitatea necesară de detergent fără să consum prea mult (una dintre greșelile pe care le fac când vine vorba de detergentul lichid este să pun mereu prea mult). Dar și detergentul capsule, poate fi uneori dificil de găsit cel potrivit, deoarece sunt unele care nu spală în profunzime sau se întâmplă să nu se topească învelișul capsulei și să se lipească de haine. Asta e una dintre cele mai urâte lucruri pe care ti se pot întâmpla atunci când speli.
De curând am încercat detergentul Lenor, în varianta Gold Orchid și Spring Awakening, împreună cu perechea lor perfectă de balsam de rufe. Un detergent care spală în profunzime, lasă rufele parfumate, moi și catifelate. M-am îndrăgostit de parfumul rufelor proaspăt spălate cu Lenor, iar după o zi de spălat rufe și curățenie în casă, aștept seara cu nerăbdare pentru a mă așeza în pat. Senzația pe care o ai atunci cand te asezi în cearceafurile proaspăt spălate nu se compară cu nimic, dar cel mai bun lucru care se întâmplă de când spăl cu Lenor, este că parfumul de proaspăt spălat persistă mult timp după.
Hainele și rufele tale merită să fie spălate cu Lenor și mărită o îngrijire specială.

Publicitate

Publicat de Donca Ioana

Doar un om în căutarea celei mai bune versiuni ale sale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: