Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Ce poți face în septembrie?

Calendaristic este deja toamnă, dar din punct de vedere astronomic încă toamna mai are câteva săptămâni să înceapă.
Acest septembrie aduce multe frici, mai ales pentru cei care încep școala și pentru părinții, în special, dar putem transforma frica în curaj.
Deși toamna strângi recolte poți să sădești și semințe, unele sunt puternice și înfruntă temperaturile scăzute pentru a da roade primăvara!

Sădește în tine curajul și dă-i timp, timpului! Uitasem asta, dar timpul îmi aduce mereu persoanele potrivite pentru a îmi amintii! Mie mi-a adus o zâna blondă cu ochii albaștrii și e toată roz! Un deliciu, dar nu ajungi la ea, așa oricum! Drumul până la zâne este înțesat de ziduri, pe care le poți trece sau te chinui să le spargi.
Orice alegi să plantezi, nu uita că are nevoie de timp!

Nu uita că toamna energia noastră scade, la fel cum scade și lumina soarelui și alege de a petrece timpul liber, relaxandu-te! Citește o carte, urmărește un documentar!

Culege fructe de sezon! Cu siguranță ai pe cineva la țară sau poate ești norocos și locuiești acolo! Dacă ai rude la țară se vor bucura mult să le dai o mână de ajutor! Timpul petrecut în natură și miscarea în natură, îți încarcă bateriile!
Nuci, mere, struguri, ludău.. sunt primele lucruri care îmi vin în minte, cred că toamna aceasta voi petrece mult timp la țară. Copiii se vor bucura mult!

După toate astea, lăsăm toate grijile pe pământ si ne putem lua zborul și să privim Maramureșul din balon la „Maramureș Balloon Fiesta”! Să privești uriașii cum dorm și să te lași cuprins de liniștea și calmul din Ardeal! Ajuns la a 7-a ediție a festivalului, este un eveniment care merită văzut odată în viață.


După ce te întorci cu picioarele pe pământ, un vin fiert și niște castane prăjite la Festivalul Castanelor din Baia Mare, zic că pot completa o zi perfectă.

Publicitate

Publicat de Donca Ioana

Doar un om în căutarea celei mai bune versiuni ale sale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: