Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Copilul invizibil (jurnal de bord)

Ieri mi-am propus să citesc 70 de pagini, cam atât este și prima parte din prima carte scrisă de Gașpar György.
O experiență interesantă, am evitat-o foarte mult timp pentru că știam că în ea voi găsi tristețe și părți din mine pe care nu vroiam să le înfrunt. Am citit ceea ce eu nu am avut curajul să îmi spun niciodată.


Prima parte este a doua oară când o citesc și acum am făcut-o cu mai multă atenție. Am subliniat și mi-am notat multe citate și paragrafe din carte, pentru că asupra multora trebuie să revin.


De multe ori mi se întâmplă să citesc o carte și să am impresia că îmi va schimba viața și pentru o perioadă chiar să se întâmple asta, dar în timp ce praful se așează pe carte, se așează și pe sufletul sau mintea mea și uit toate sfaturile pe care le-am primit în aceea carte.


Îmi plac mult cărțile de dezvoltare personală și am citit destul de multe, așa am ajuns să îi citesc cartea „Mindfullnes urban” de același autor. A fost prima carte din cele cinci cărți scrise de el, pe care am descoperit-o. Nu știam nimic despre autor, am găsit-o la bibliotecă și după ce am citit câteva pagini, la un moment dat mi-am dat seama că autorul este român și am căutat mai multe despre el, am ascultat și vizionat talk-ul de la Burning Bridges, din Baia Mare. Povestea lui de viață, m-a făcut să comand cartea „Copilul invizibil”, am citit câteva pagini și mi-a fost frică să continui, ieri mi-am luat inima în dinți și pixul în mână și am lăsat toate emoțiile să mă învăluie atunci când am citit. Încă încerc să le identific pe toate… încerc să identific și emoția pe care o am acum, scriind aceste rânduri. E ciudat cât de puțin știm despre emoțiile noastre. E ciudat că nu știm ce simțim și că privim cu superficialitate o parte importanta a ființei noastre, blocându-ne.

Știm cu toții că lectura este un bun mod de a călători, ei bine „Copilul invizibil” te invită la o călătorie în interiorul tău. O călătorie în care vei simți mult, iar la finalul acestei călătorii îți vei întâlni propriul copil interior, pe care poate l-ai uitat sau ascuns mulți, mulți ani.

Publicitate

Publicat de Donca Ioana

Doar un om în căutarea celei mai bune versiuni ale sale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: