Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Green monday

Azi dimineață am plecat repede la cumpărături și am gătit mâncare mai mult bazate pe legume și plante.

Supă de salată

E o supă foarte fresh, ușor de făcut și care pe mine mă duce cu gândul la copilărie.

4 legături de salată, o legătură de ceapă verde, 4 căței de usturoi și 500ml smântână

Călim ceapa și usturoiul și adăugăm salata peste care turnăm apă și o lăsăm să fiarbă, după ce a dat un clocot o mai lăsăm 15 minute să fiarbă, apoi adăugăm smântâna și mai lăsăm să fiarbă 5 minute.

Între timp ce am fiert supa ca să nu stau degeaba, am facut ciuperci umplute cu brânză.

Am luat 500g de ciuperci champignon, le-am tăiat piciorușele pe care le-am călit cu o lingură de unt și o ceapă verde, după care am adăugat 200g brânză camembert și 100 g gorgonzola, după ce brânză s-a topit adăugând și o lingură de smântână. Am umplut pălăriile ciupercilor cu această compoziție și le-am lăsat la cuptor pentru 20 de minute la foc mic.

După ce am făcut minunatiile acestea, am mai făcut niște legume la cuptor wanna be ratatouille, dar ce o să iasă vom vedea. Am călit o ceapă cu ardei peste care am adăugat roșii pasate, sare, piper, busuioc, oregano. Le-am lăsat să fiarbă puțin după care le-am adăugat într-o tavă în care am așezat rondele de doblecei, vinete și roșii, deasupra presărând niște brânză și le-am băgat la cuptor.

Cam asta am gătit eu azi și așa mi-am petrecut prima parte a zilei. Vă doresc un început de săptămână plin de energie!

Publicitate

Publicat de Donca Ioana

Doar un om în căutarea celei mai bune versiuni ale sale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: