Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Lasă viața să te surprindă

Când vine vorba de răbdare, recunosc că nu mă numar printre persoanele pe care să o reprezinte această virtute. Nu sunt foarte răbdătoare de felul meu, când îmi doresc ceva, de obicei caut toate metodele posibile de a obține ce îmi doresc cât mai repede și cât mai sigur, dar am observat că uneori, universul îți oferă ceea ce iți dorești fără ca tu să te implici foarte mult și de cele mai multe ori viața te poate surprinde, asta dacă îi permiți!


Consider că dorințele noastre sunt făcute pentru a fi îndeplinite, dar trebuie să permiți asta. Eu știu că sună clișeic, dar cred că în fiecare din noi există un duh care îndeplinește orice dorință, așteaptă doar să fie trezit. Dar, cum putem să trezim duhul din noi pentru a ne îndeplini dorințele?
Cel mai important este să ne iubim pe noi înșine? Iubirea pentru noi este criza umanității, foarte puțini ne iubim și ne acceptăm așa cum suntem și lipsa de iubire față de noi, lasă un gol imens pe care încercăm să îl umplem cu diferite activități, lucruri și asta ne pune într-un cerc vicios din care este foarte greu să ieșim.


Crede în tine, tu ești o ființă unică între alte aproape 8 miliarde, ești mult mai bun decât strămoșii tăi, trăim niște vremuri destul de bune, comparativ cu ce am avut în istorie, iar viața evoluează continuu și nu găsesc un motiv pentru care nu ai face-o chiar și tu. Trebuie să ai încredere în tine. Cu calități și defecte, pe care toți le avem, dar în dozaje diferite, tu ești un miracol al vieții și meriți tot ce îți dorești, trebuie doar să crezi în tine.


Deși mulți devenim frustrați pentru că nu am primit ceea ce ne-am dorit de la viață, principalul obstacol pentru îndeplinirea dorințelor tale ești chiar tu. Analizează-ți gândurile cu privire la tine pentru câteva zile, și vei observa că de cele mai multe ori tu ești cel care nu crede că ești suficient de bun, tu te critici mai mult decât oricine. Eu nu zic să renunți la critică ci să o folosești în mod constructiv.

Iubește-te, crede în tine, ai răbdare și lasă viața să te surprindă!

Publicitate

Publicat de Donca Ioana

Doar un om în căutarea celei mai bune versiuni ale sale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: