Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Lavanda, o soluție pentru tenul cu probleme

De ceva timp am început să fiu mult mai atentă la ceea ce pun pe pielea mea și să acord importanță ingredientelor pe care le conțin produsele de îngrijire.


Tot ceea ce intră în contact cu pielea noastră străbate țesuturile, ajunge în sângele nostru și apoi în tot corpul. Corpul nostru este  acoperit aproape în întregime de piele, ea având rol de apărare, dar și senzorial și este cel mai mare organ al omului.
Multe creme și produse din comerț oferă un rezultat bun la suprafață, dar în corpul nostru schimbând multe. Parabenii spre exemplu afectează sistemul endocrin și concentrația hormonală din organism.  Noi femeile uneori gestionam greu hormoni pe care îi avem, de ce ne-am îngreuna situația, dereglandu-i mai mult decât este necesar?

Hormonii sunt responsabili de multe aspecte ale vieții noastre:
– reglează glicemia, lipemia și senzația de foame
– reglează activitatea sexuală și ciclului menstrual
-dezvoltarea sistemului osos
-adaptarea la stres.
Așa că dacă ai o problemă cu una dintre categoriile de mai sus și ai încercat remedii care nu au dat rezultate, poate ar trebui să dai o geană și la produsele de îngrijire pe care le folosești.
Eu am făcut câteva schimbări, de la gel de duș, la cremă de corp, deodorant și rutina zilnică de îngrijire a tenului, așa am întâlnit produsele Gielle Lavanda Amore. Le folosesc de aproximativ o lună de zile și vreau să povestesc efectele pe care le-au avut asupra mea.

Produsele sunt făcute din ingrediente 100% naturale, Eleonora este cea care le prepară produsele Gielle și ține cont de cel mai mic detaliu când își alege momentul de preparare astfel încât să fie sigură că produsele sunt făcute cu drag și iubire.
Dragostea Eleonorei pentru lavandă este una copleșitoare, deși se lovește mereu de obstacole și muncă grea, ea continuă să își iubească munca și să facă totul cu entuziasm și dragoste față de lavandă.
Are grijă de aceste plante ca și cum ar fii copiii ei, stă până noaptea târziu pentru a le veghea creșterea și pentru a face tot ce e necesar ca acest „aur mov” să nu fie atins de nimic care este nociv.
De la ea am aflat multiplele beneficii ale lavandei cu proprietăți antiseptice, antifungice și calmante.
Eu căutam să îmi înlocuiesc produsele cosmetice cu o variantă mai blândă și naturală, iar întâlnirea cu Eleonora, a fost o comfirmare a legii atracției.
Le-am găsit, le-am testat, iar rezultatul m-a cucerit. Tenul meu este unul mixt, cu tendințe acneice pe alocuri, cu pori dilatați, iar vara este destul de greu să mențin totul sub control, iar machiajul nu este tocmai favoritul meu în zilele călduroase de vară.
Din prima zi în care am folosit apa florală, am fost surprinsă de cât de curat mi-am simțit tenul, dar hidratat în același timp, fără să îl simt încărcat, efect pe care îl simțeam după ce foloseam apă micelară, apoi îmi pulverizam apă termală, aplicam un acid hialuronic, ser cu vitamina C și un ser cu colagen. Aveam o rutină de seară a tenului destul de complicată și lungă deoarece așteptam mereu între aplicarea următorului produs. Oricum toată treaba dura vreo 45 de minute.
În aceea seară am aplicat doar două produse, apa florală de lavandă și uleiul esențial de lavandă. Uleiul esențial nu pot să spun că m-a captivant, cel puțin imediat după aplicare, m-a deranjat puțin parfumul de lavandă, e puțin puternic dacă alegi să îl aplici pe tot tenul, de aceea sunt suficiente câteva picături. Rezultatele au fost vizibile după primele utilizări, tenul meu are un aspect mult mai curat, petele roșii s-au retras, iar coșurile apar doar atunci când fac vreun exces alimentar de lactate sau dulciuri.

Apa florală o mai folosesc și pentru iritația de scutec a bebelușilor, pulverizez puțină apă florală pe pernă, asta asigurandu-mi un somn odihnitor.
Ciupiturile de țânțar nu mai sunt o problemă de când am uleiul esențial de lavandă, aplic puțin și scap de mancarimea deranjantă, la fel cum scap și de arsurile mici pe care le dobândesc în timp ce gătesc.

Balsamul de buze are un efect extrem de hidratant, eu l-aș considera un tratament pentru buzele uscate. Mereu mi se întâmpla ca buzele să mi se decojească, dar această problemă dispare după o singură utilizare a balsamului cu lavandă.


Aceste daruri ale naturii au numeroase întrebuințări. Te invit pe site-ul celor de la Gielle Lavanda Amore pentru a afla mai multe despre beneficiile lavandei și despre produsele lor. http://www.lavandaamore.com

Așa arată tenul meu, fără filtru, make-up
Așa arata înainte
Publicitate

Publicat de Donca Ioana

Doar un om în căutarea celei mai bune versiuni ale sale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: