Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Prima ninsoare ❄❄❄

Anul acesta înainte de căderea primilor fulgi de nea, s-a lăsat o ceață atât de deasă încât îți era greu să vezi la un metru în fața ta. Mă tot întrebam care este scopul atunci când ceața se lasă și m-am lăsat purtată de gândul că ea, atunci când vine, ne face să fim mai atenți, mai lenți și ne ascultăm mai mult intuiția.

Sunt două alegeri pe care le poți face atunci când este ceață, să stai în confortul casei tale și să o eviți sau dacă ești nevoit să ieși și să o înfrunți.

Atunci când o înfrunți constați că multe lucruri nu sunt ceea ce par, lucrurile banale ni se pot părea înfricoșătoare, trebuie să ne folosim și alte simțuri, nu ne mai putem baza doar pe văz. E mult mai greu să înaintezi, incertitudinea este lângă tine și te ține de mână la tot pasul, iar frica își poate face mult mai ușor loc în tine, punând stăpânire pe tine, iar dacă o lași, nu vei mai înainta.

La fel cred că e și în viața de zi cu zi și mai ales în situația actuală, e un văl imens de ceață ce a cuprins întreaga lume, cu siguranță atunci când ceața se va ridica vom aprecia mai mult tot ce ne înconjoară. Toată ceața asta care ne înconjoară la momentul de față ne poate ajuta să ne descoperim noi laturi din noi, să ne cunoaștem mai bine și să ne folosim mai mult simțurile. Îmi place să cred că atunci când ceața se va ridica va fi o perioadă magică, la fel ca prima ninsoare, în care dorințele se vor așeza mai clar în interiorul nostru și viața va vibra altfel.

Publicitate

Publicat de Donca Ioana

Doar un om în căutarea celei mai bune versiuni ale sale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: