Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Rutină în acord cu natura

Știi momentele care îți dorești ceva, iar universul îți scoate în cale exact ceea ce iți doreai? Când totul merge perfect și lucrurile funcționează în armonie în viața ta? Eu sunt o norocoasă de felul meu și în ciuda greutăților și piedicilor pe care le-am întâmpinat mereu, am găsit mereu o rază de optimism de care să mă agăț ca să trag soarele în viața mea. Nu cred în coincidențe, nu cred în destin, eu cred că atragem ceea ce gândim și atragem energia pe care o dăm noi lumii, sub o formă sau alta mereu se întoarce la tine tot ceea ce tu oferi…
Eu îmi doream foarte mult o schimbare, vroiam să elimin plasticul din viața mea, mă minunam de fiecare dată când duceam gunoiul. Îți dorești schimbarea dar uneori chiar nu știi de unde să începi și de obicei amâni lucrurile și schimbarea nu mai vine niciodată.
Ne poluăm planeta, mulți inconștienți de impact și cei care conștientizăm și o facem în continuare, ne scuzăm, nu este un aspect important al vieții tale, nu este datoria ta să îți respecți planeta…
Sunt lucruri pe care le folosim din comoditate, pe care le folosim doar pentru că sunt populare și nu pentru că ar fi produse bune pentru tine.

Vineri era o căldură infernală și sătuli de căldura orașului, am hotărât să mergem la lanul de lavandă din Groși, văzusem că în urmă cu două săptămâni a fost Festivalul Lavandei și chiar mi-aș fi dorit să merg pentru a-mi cumpăra niște buchete de lavandă, ca să nu mai vorbesc de faptul că Groși este satul meu natal și mă leagă amintiri de acel colț de natură.
Am ajuns acolo și am cunoscut oamenii care se ocupă de aceast loc minunat.
Eleonora și Giovanni, o familie întoarsă în țară după 20 de ani în Canada. O familie care mi-a arătat că se poate și chiar dacă este foarte greu ceea ce fac ei, omul poate trăi în armonie cu natura.
Câmpul lor de lavandă este unul în proces de conversie ecologic, ceea ce înseamnă foarte multă muncă, dar ei fac totul cu dragoste și pasiune, de aici și numele Gielle Lavanda Amore. Iubirea față de lavandă i-au făcut în 2015 să sădească primii butoiași și să creeze un ecosistem de care noi avem multă, multă nevoie. Dând viață acestui câmp de lavandă ei mai dau viață unei vietăți care ne dă tot ce e mai dulce din ea, albina. Albinele sunt pe cale de dispariție, iar asta ar trebui să fie un semnal de alarmă cu privire la folosirea erbicidelor.
Iar surpriza mi-a fost mai mare când am aflat că au și o linie de produse cosmetice. Când afli povestea din spatele creării unui produs, energia cu care este făcută. Doar privind-o pe Eleonora, entuziasmul din ochii ei când vorbește de lavandă, e mult de spus doar despre asta…
Cosmeticele pe care le are disponibile pentru vânzare sunt o variantă perfectă pentru a înlocui produsele din comerț care alegându-le lasă în urma lor mult plastic și nu sunt nici varianta cea mai sănătoasă pentru corpul nostru.
Gama Gielle Amore Lavanda vine cu o soluție sănătoasă pentru pielea noastră, având deodorant, apă florală, ulei esențial de lavandă, săpun, cremă de mâini, balsam de buze.
Am început să le testez, gândindu-mă că doar înlocuind gelul de dus cu un săpun, cat de mult îmi reduc consumul de plastic. Produsele de îngrijire a tenului îmi doresc să le reduc doar la unul sau două. E exagerat cât de multe produse pentru ten foloseam pentru rutina mea zilnică: apă micelară, apă termală, seruri, cremă pentru ochi, cremă pentru ten. De vineri folosesc doar apă florală de lavandă și ulei esențial în zonele cu probleme și aspectul tenului meu este luminos, hidratant și îl simt mult mai bine decât după rutina pe care o aveam înainte.
Lavanda sau „aurul mov” este una dintre cele mai puternice plante , care oferă alinare atât fizică cât și psihică ameliorând diverse probleme, cum ar fi arsuri, afte bucale, migrene, insomnii, mușcături de insecte, afecțiuni ale pielii, infecții, stres sau tensiune nervoasa.
O folosesc de două zile și deja simt îmbunătățiri la nivelul tenului meu, iar bucuria mea pentru că am reușit să găsesc o alternativă în armonie cu natura este una imensă și nu pot să fiu decât recunoscătoare că am întâlnit acești oameni care fac totul cu dragoste pentru natură. Dacă doriți să aflați mai multe despre această familie minunată îi găsiți pe pagina de Facebook:

Publicitate

Publicat de Donca Ioana

Doar un om în căutarea celei mai bune versiuni ale sale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: