Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Start SuperBlog

E toamnă deja și știe toată lumea asta… Vremea de afară te forțează să stai în casă, la căldură și leneveală…
Vântul rece te duce cu gândul la o lună de noiembrie și odată cu ea aduce starea aia de interiorizare, să te uiți mai bine în cochilia ta, să vezi ce păstrezi, ce arunci, ce repari sau ce schimbi.
Starea asta se potrivește perfect cu scrisul, pe care îl voi folosi ca martor în perioada următoare, pentru a-mi pune în ordine tot interiorul.

Când vine toamna, îmi cam dau seama că anul e pe terminate. Vine momentul să aduni roade( dacă ai ),dacă nu, poți sădi chiar și unele semințe.
Eu personal, toamna asta mi-am propus să îmbrăc gânduri în cuvinte frumoase, le voi arunca în univers și voi aștepta să prindă viață.

Cuvintele își iau zborul de fiecare dată și se întorc la noi în moduri neașteptate.
Acest septembrie rece, a venit cu multe lucruri noi pentru mine, dar îmi place să fiu pusă în astfel de situații. Să ies din zona de confort și să mă surprind chiar și pe mine, de modul în care reacționez în situații cu care nu m-am întâlnit încă.

Copilul cel mare al meu a început școala, iar gemenii grădinița. A fost un sunet de clopoțel pe care l-am simțit mai emoționată ca oricând, dar care cumva a stârnit în mine și nostalgia pentru a învăța lucruri noi, de a a avea teme de scris și de a cunoaște oameni interesanți, care vor același lucru ca și mine.

Mi-am dat seama că mi-aș dori să mai încep odată școala. Tocmai de asta m-am hotărât sa întru în competiția SuperBlog. E prima competiție de acest gen la care particip și chiar dacă nu voi ieși câștigătoare, voi adăuga experiență și voi învăța multe lucruri neștiute încă. Am emoții. Nu știu dacă sunt de bine sau de rău, dar știu cu siguranță că vor fi constructive. Mă vor învăța să mă apar în fața termenului limită și îmi vor da curaj să-mi înfrunt obstacolele pentru a face un pas în plus . Până aici, totul e bine. Început nou, oameni noi, comunitate caldă și minte încălzită. Așadar dau și eu startul la SuperBlog 2022 ! Să ne citim cu bine!

Acest articol a fost scris pentru Competiția SuperBlog 2022.

Publicitate

Publicat de Donca Ioana

Doar un om în căutarea celei mai bune versiuni ale sale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: