Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Ești în armonie toamna aceasta?


Timpul pe care îl petrec în casă devine din ce în ce mai lung, iar atunci când stai prea mult în casă, începi să observi toate lucrurile care nu sunt exact cum ți-ai dori și tot ce ai de schimbat. Parcă toamna e anotimpul cel mai potrivit să faci asta, așa toată iarna poți să te bucuri de confortul casei tale, bine pregătită, cu o casă ordonată și în armonie.

Se spune că dacă vrei sa cunoști un om cu adevărat, atunci trebuie să îi faci o vizită în casa lui, dacă este una ordonată și curată, arată că persona este una echilibrată mental și în armonie.

Marie Kondo spune că: „A-ți pune casa în ordine este magia care creează o viață vibrantă și fericită.” și tot ea mai afimă că o una dezordonată este mai degrabă rezultatul trecutului apăsător.

„Trecutul tău va deveni o greutate care te reține și te împiedică să trăiești aici și acum. A pune lucrurile în ordine înseamnă a-ți pune ordine și trecutul. Este ca și cum ai reseta viața și a-ți regla conturile, astfel încât să poți face următorul pas înainte.”

Nu știu sincer ce spune bucătăria mea despre mine în acest moment, am un raft întreg care strigă la mine: Aranjează-mă! Ordonează-mă!

Știi raftul acela din bucătărie unde e o adevărată nebunie, unde spațiul nu e suficient de bine utilizat, unde produsele stau în ambalaj și ca să găsești ceva trebuie sa întorci tot raftul și cade punga cu orez și uite-așa o sarcină în plus de a strânge ce ai împrăștiat.
Dar pe Answer.ro găsești răspunsul la orice problema pe care o ai, iar acum nu doar că îți rezolva problemele din garderoba, dar are și o noua categorie, recent lansată, Home & Lifestyle.
Aici găsești tot ce ai nevoie pentru organizarea bucătăriei.

https://answear.ro/k/femei/home-lifestyle/bucatarie-si-sala-de-mese/recipiente-de-bucatarie

„Spațiul tău de depozitare este paradisul tău privat, așa că personalizați-l la maximum.” Marie Kondo

Mepal recipiente de depozitare va rezolva dulapul meu. Poate ăsta e un prim mic pas spre o viață cu mai puțin plastic. Poți lua cu tine la cumpărături recipientele și să optezi pentru produsele la vrac, așa faci cumpărături sustenabile, prețurile fiind mai avantajoase, pentru că nu mai plătești ambalajul.

Eu mi-am găsit inspirația pentru momente de vis în toamna aceasta pe answer.ro . Mi-e greu să aleg predul preferat, sunt o mulțime de modele care îmi fac cu ochiul.
Momentele de vis cer mereu să fie imortalizate, o ramă deosebită e touch-ul final pe care îl dai acestora pentru a le privi mereu cu drag și a crea altele mai minunate.

Abia aștept să beau ceaiul împreună cu fiica mea, din setul de ceai de la Miss Etoile, cred că și băieții își vor dori să ni se alăture, când vor vedea căștile drăgălașe. Posibil să formăm un nou ritual din a bea ceaiul toți împreună și a împărtăși povești.

Tu cum vei alege să petreci timpul în casa ta, toamna aceasta?

O toamnă plină de roade și momente pline de împlinire vă doresc!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog2022.

Publicitate

Publicat de Donca Ioana

Doar un om în căutarea celei mai bune versiuni ale sale

Un gând despre „Ești în armonie toamna aceasta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: