Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Totul într-un singur loc

Dacă ai trecut prin construcția unei case sau renovarea uneia, cu siguranță știi ce bătaie de cap îți poate da asta.
Nu găsești toate produsele intr-un singur magazin, te plimbi dintr-un magazin în altul până uiți ce trebuia defapt să cumperi.


În primăvara aceasta am renovat apartamentul, iar toată treaba a durat aproximativ două luni în care a fost o întreaga nebunie. Destul de greu să găsești materialul cel mai bun, iar după ce l-ai găsit, căutai magazinul care să-l aibă pe stoc în cantitatea pe care o dorești.
Când am făcut ultimele cumpărături, m-am simțit ca și cum as fi ajuns la linia de finish, după un maraton de sute de km.
Dar toată alergătura asta m-a învățat multe lucruri și mi-am dat seama că aș putea să îmi ajut cunoștințele care trec prin construirea unei case sau renovarea uneia. 

Vindem ieftin.ro este un concept nou în România, este primul market network din domeniul materialelor de construcție. Este alternativa sustenabilă la comerțul clasic cu depozite și supermarketuri. Comerțul a evoluat extrem de mult, de la troc, la bazar, apoi spre industrializare și vânzarea unor cantității cât mai mari, fără a avea neapărat calitate. Toate astea ne-au adus la situația în care se afla la momentul actual planeta noastră, cautându-se variante cât mai sustenabile, astfel încât să avem grijă și de planeta noastră.

Așa am ales să fiu Francizat Depozit Virtual și să-mi deschid propriul depozit virtual. Asta pe lângă că îmi dă libertatea de îmi organiza timpul cum doresc, îmi dă și avantajul de a lucra de oriunde și de a-mi fi propriul meu șef.
Și cel mai important este că vin în ajutorul oamenilor care se ocupă de renovare sau construcție, oferindu-le o gamă variată de produse și avantajul de a-și cumpăra toate produsele dintr-un singur loc.

Depozitul virtual, funcționează ca unul clasic care are toată gama de produse de construcții, doar că relația este mediată prin comenzi telefonice și online de către un consultant.
Prețul pe care îl plătește clientul este mult mai mic, față de prețul plătit într-un magazin traditional, deoarece dispar cheltuielile de logistică, stocuri sau depozitare. Și un avantaj pe care nu ti-l oferă niciun magazin este acela că clientul poate să negocieze prețul, având garanția celui mai mic preț, materialele vin din fabrică direct la client. Vezi detalii


Toate produsele în același loc materiale pentru structură și fundație, acoperișuri, izolații, tâmplărie PVC, instalații electrice, instalații termice, instalații sanitare, tencuieli decorative, amenajări exterioare, amenajări interioare, prețuri mult mai mici, fără prea multă bătaie de cap pentru client și în același timp mai puțină poluare pentru că se înjumătățește numărul camioanelor de pe șosele, atunci când alegi să construiești cu noi.
Valorile companiei sunt cele care m-au atras spre asta.
Nu vom fi dispuși să facem compromisuri la consultanță nici măcar cu ce ce nu ne sunt clienți.
Nu vom face compromisuri la calitatea produselor doar ca să avem un profit mai mare.
Nu suntem dispuși sa ne mințim clienții sau partenerii, chiar dacă asta înseamnă să dăm o veste mai puțin bună și să îi pierdem pe unii dintre aceștia.
Nu suntem dispuși să facem compromisuri în pregătirea colegilor noștri, vhiar dacă asta înseamnă să cheltuim mai mult pe formarea profesională sau să renunțăm la cei ce se abat de la valorile noastre.
Nu suntem dispuși să facem compromisuri pentru a ajunge numărul 1.

Cu asemenea valori, eu cred că mi-am găsit jobul perfect nevoilor mele. Împreună putem să construim o casă mai bună și să rămâi cu bani și pentru vacanțe, schimbă-ți ideea conform căreia atunci când ești în construcție cu casa trebuie să renunți la alte cheltuieli și că nu vei mai avea bani pentru pasiunile tale.
Tu ce zici?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog2022

Publicat de Donca Ioana

Doar un om în căutarea celei mai bune versiuni ale sale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: