Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Spune-mi cum dăruiești, ca să îți spun cine ești…

Cadourile sunt modul cel mai sincer prin care îți poți valorifica o prietenie. Un cadou făcut din inima, e o mică parte din tine pe care o dai mai departe.


Există și cazuri când cadourile au fost folosite ca și capcană, vezi cazul calului troian, dar de obicei când oferi ceva e bine să fie cu gânduri bune și fără să aștepți nimic în schimb. Atunci când dai ceva fără să aștepți și cu drag, cu siguranță, viata îți va întoarce fapta bună.


Sunt genul de om căruia îi place mai mult să ofere cadouri decât să le primesc.
Și asta deoarece pe mine chiar ma hrănește bucuria oamenilor când deschid un cadou care le este exact pe gustul lor și e ceva ce nu se așteptau.


Atunci când fac un cadou, chiar pun tot sufletul în căutarea lui și în a surprinde cât mai bine gusturile și preferințele persoanei căruia îi dăruiesc. Îmi place să fac cadouri cu care să nu cheltui neapărat o avere, dar care să impresioneze atunci când sunt desfăcute.


Cadourile pentru mine arată cât de importanta este o persoană pentru tine și e modul cel mai frumos de a le arata oamenilor dragi, că sunt speciale pentru tine, doar așa pentru că fac parte din viața ta.


Urmează partea cea mai frumoasă din an, mai e puțin timp și vine Crăciunul. Crăciunul e sărbătoarea mea preferată și deja am început să caut cadouri, pentru a nu rămâne în criză de timp și bani pe ultima sută de metri.


„Un adevarat cadou cuprinde o parte din tine insuti.” Spunea Ralph Waldo Emerson iar eu sunt perfect de acord cu ceea ce spune, într-un cadou ne lăsăm o parte din noi, din timpul nostru, din intențiile noastre.
De obicei îmi notez pe o listă persoanele cărora simt nevoia să le pun un mic pachet sub bradul meu și în funcție de jobul pe care îl au, în funcție de pasiunile lor caut ceva ce știu că le va pune un zâmbet larg pe față și asta îmi va umple și mie inima. Voi știi că nu a fost de prisos toată căutarea mea, mai ales acum când am descoperit mindblower.ro, unde găsesti cadouri pentru bărbați si pentru femei.

Anul acesta de Crăciun mi-am găsit salvarea în acest site, de unde cred că voi achiziționa majoritatea cadourilor, am găsit cadoul perfect pentru colega mea mereu agitată de la birou, Big Enter tasta antistres, cadoul perfect pentru șef, set decantor Glob Pamântesc cu două pahare, pătură cu mâneci și buzunar pentru soacra mea, care la de 01 septembrie nu spune altceva decât că e foarte frig și nimic nu o va bucura mai mult decât asta.
Efectiv anul acesta o să mă simt șomeră de Crăciun, pentru că cei de la mindblower.ro mi-au dat efectiv un mind-blowing și am găsit 80% din cadouri la ei pe site, fără ore pierdute prin magazin și stors de creier în căutarea cadoului perfect.

„Ar trebui sa dăruim așa cum primim , cu bucurie , repede și fără vreo ezitare , întrucât nu este nimic grațios într-un beneficiu care ți se lipsește de degete.” Este un aforism pe care îl spunea Seneca, acesta trăind într-o epocă destul de îndepărtată de a noastră, dar totuși mi se pare aforismul lui atât de actual. Eu nu pot decât să fiu recunoscătoare că am găsit locul potrivit unde să fac un cadou cu bucurie, repede și fără ezitare.

Cele mai frumoase cadouri sunt cele care trezesc un sentiment în cel care le primește, așa se păstrează mai adânc în amintirea sa, iar prietenia voastră v-a deveni una mai solidă, deoarece un cadou potrivit întărește o relație de prietenie.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog2022

Publicitate

Publicat de Donca Ioana

Doar un om în căutarea celei mai bune versiuni ale sale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: